Mam ciêzki problem. Mój naturalny kolor w³osów to ciep³y br±z. Jakie¶ trzy lata temu zaczê³am regularnie (co póltora miesi±ca lub dwa) farbowaæ w³osy szamponem koloryzuj±cym pallette granatowa czerñ. Postanowi³am skoñczyæ z czerni±.
25.01.2011 posz³am do fryzjera, który po³o¿y³ mi co¶ rozja¶niaj±cego z loreal, a na to farbê br±z. Efekt: góra ja¶niejsza, dó³ ca³y czarny. 30.01.2011 posz³am do innego fryzjera, by mi to poprawi³. Fryzjerka wykorzysta³a rozja¶niacz goldwella, a na to jakie¶ farby typu colorant podchodz±ce pod br±z. Efekt: u góry co¶ podchodz±cego pod br±z, dó³ ciemny z prze¶witami czerwieni. Dwa tygodnie pó¼niej próbowa³a mi rozja¶niæ to, co by³o najbardziej czarne.
Przeszkadza³y mi nadal czerwone prze¶wity, wiêc odczeka³am miesi±c i posz³am na kolejne rozja¶nianie do innego fryzjera. U¿y³ rozja¶niacz 3% i po³o¿y³ najpierw na dó³ potem na górê g³owy. Rozja¶ni³o siê u góry do ¿ó³tego na d³ugo¶ci do pomarañczowo-czerwonego. Na górê po³o¿y³ mi farbê ciemniejsz± - ciemna czekolada, na dó³ ja¶niejsz± - jaki¶ br±z. Efekt: odrosty s± jasne podchodz±ce pod jasny br±z. Dalej w³osy s± ciemno-burgundowo-bordowe (kolor ciê¿ki do okre¶lenia). Mam têcze na g³owie i trochê porozdwajanych koñcówek.
Moje pytanie brzmi: co powinnam zrobiæ, by mieæ JEDNOLITY kolor (byle nie czarny) i zlikwidowaæ t± czerwon± po¶wiatê, któr± widaæ szczególnie pod s³oñce? zale¿y mi na br±zie, obojêtnie jakim, byle jednolitym...
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±. Regulamin.