1. Odnoszę się do Dnia. O Dniu jest cały-czas mowa. Dniu_organizowanym_z_myślą_m.in._o_odczarowywaniu.
2. Narządy płciowe to nie kot, zgoda. Z kotem mają tyle wspólnego, że każdy ma swoje. Narządy, koty, toyoty. Moje narządy, moja sprawa, moja impreza. Nie Twoja, najwyraźniej, skoro się nie identyfikujesz. Nie są to Dni Cipki Paczuli (ani jej pochwy, ani jej kota, ani w ogóle jej niczego).
3. Sugerujesz, że organizatorki Dni Cipki wypowiadają się w imieniu nie swoim? A czyim, Twoim? Twoich narządów? Cóż za megalomania.
Aha, raczej EOT. Mnie raczej nudzą takie przepychanki i ćwiczenia w dyskursie na poziomie przedszkolnym, bo bardziej zaawansowana argumentacja nie jest w dyskusji z Tobą nawet potrzebna.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.