co to znaczy na tym samym stanowisko ?
w szpitalu, w którym przez wiele lat pracowałem, oddział kardiologii zatrudniał 26 lekarzy ( asystenci plus rezydenci ) w tym 6 mężczyzn
na 60 dyżurów w ciągu miesiąca ( podwójna obsada ) 45 dyżurowała ta 6 , 80% badań angiograficznych wykonywali mężczyźni i podobnie 80% pacjentów w Poradniach Przyszpitalnych była pod kontrolą mężczyzn
czy uważasz, że osoba która wkłada więcej pracy w wykonywaną profesję ma zarabiać tyle samo co osoba migająca się od pracy
wybacz pracuje w zawodzie w których w Polsce 80% stanowią kobiety, ( w mojej specjalności nawet więcej) i mogę się donieść tylko do mojego otoczenia; ale mężczyźni na prawdę pracują znacznie ciężej od kobiet ( patrz np. grafiki dyżurowe zespołów mieszanych)
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.