Mowa o jurorach z Top Model. Korwin-Piotrowskiej (ktorej takze nie lubie)nie podobalo sie wspominane juz na forum macanie uczestniczki i otrzymala nastepujace "odpowiedzi" od kolegow(pisownia oryginalna):
Bardzo mi sie podoba, że Karolinka w końcu przyznała sie, ze nie pasuje tutaj - skomentował na Facebooku Michał Tyszka. I to nie produkcja programu ma szukać dla niej miejsca. Bierze kasę, powinna dać cos od siebie. Przede wszystkim trochę dystansu i poczucia humoru. Tego niestety zabrakło u samotnej kobiety idealnej. Nasza kochana Karolina - wielka przeciwniczka Top Model - Dawidomacanki. Żeby tylko jakiś facet chciał ja zmacać.
Pierwsza NIECELEBRYTKA Z CELEBRYTEK moja koleżanka Karolinka - pisze Woliński.- Chyba ktoś tu zazdrości Angelice.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.