Gazeta.pl   Forum   Zdrowie   Zdrowie kobiety   O malo nie padlem po tym tekscie!

Komentarze do artykułu

Żywienie na miarę

Naukowcy są zgodni - aby schudnąć i zadbać o zdrowie, trzeba zmienić styl żywienia. Ale to, co pasuje jednemu, może szkodzić drugiemu. Dlatego zawrotną karierę robią metody tzw. Metabolic Typing i Metabolic Balance, które dostosowują dietę do indywidualnego metabolizmu klienta

O malo nie padlem po tym tekscie!

Autor: senseiek 14.09.09, 02:35
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
"Już w kwestionariuszu na typ metaboliczny odpowiadałam, że nie jestem w stanie nie jeść przez pięć godzin"

O malo nie padlem po tym tekscie! Ja jem tylko sam obiad, czyli raz dziennie, pozniej 23h 30m nic, az do nastepnego obiadu.. Do tego mnostwo cwiczen fizycznych. Praktycznie nigdy nie jestem glodny, nawet po tych 23h nie czuje glodu..

Poza tym artykul bardzo mi sie podobal- wykazuje profesjonalne podejscie do tematu. W medycynie zeby dobrac odpowiednie lekarstwo lekarz musi przeprowadzic badanie. Dlaczego w kwesti odzywiania sie nie mialoby byc tak samo? Najpierw analiza.. A nie dieta-cud, co dla kazdego daje to samo.. Dlatego tez uwazam wegeterianizm, a weganizm juz w szczegolnosci, za czysta glupote i hipokryzje ("nie bede jadl miesa bo zwierzeta sa zle traktowane w hodowli i ubojni" itp.)..
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

WIĘCEJ O ZDROWIU:

Drętwienie rąk i nóg

Jest się czego bać?

Domowe SPA

http://zdrowie.gazeta.pl/zdrowonalato/1,125972,9332138,Domowe_SPA__zdrowsza_i_piekniejsza_juz_wiosna,,ga.htmlBez drenażu kieszeni!

Zmysłów moc

Bez ściemy

Zaloguj się

ŻYJ ZDROWO:

Ból głowy bez tajemnic

To ważne, gdzie i jak cię boli. Na podstawie objawów można postawić wstępną diagnozę. Przyczyn jest wiele
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.