Gazeta.pl   Forum   Zdrowie   Zdrowie kobiety   BLAGAM !!!bol w okolicach pochwy

BLAGAM !!!bol w okolicach pochwy

Autor: milenastrawberry 07.02.12, 01:34
Prawdopodobnie jest to spowodowane noszeniem stringow,okres i inne rzeczy raczej tu nie maja nic wspolnego poniewarsz bol ten pojawil sie po tym jak natarlam tam stringami.Boli mnie konkretnie miejsce tak jakby koniec pochwy tuz przed odbytem ten kawalek skory zboku.jest prawie niewidzialne uszkodzenie podobne do natarcia.Okropnie mnie boli przy dotyku w tym miejscu
(tylko w tym)lub jak tam trafi mocz.Pojawily sie zoltawo-przezroczyste uplawy 3 dni po natarciu i nieprzyjemny zapach.Nie moge pojsc do ginekologa poniewasz nie mam narazie pieniedzy na leczenie.Blagam o szybka odpowiedz bede baaardzo wdzieczna-Co To Moze byc???Chociazby jakikolwiek tani lek ktory zmniejszy bol?Prosze…
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

WIĘCEJ O ZDROWIU:

Drętwienie rąk i nóg

Jest się czego bać?

Domowe SPA

http://zdrowie.gazeta.pl/zdrowonalato/1,125972,9332138,Domowe_SPA__zdrowsza_i_piekniejsza_juz_wiosna,,ga.htmlBez drenażu kieszeni!

Zmysłów moc

Bez ściemy

Zaloguj się

ŻYJ ZDROWO:

Ból głowy bez tajemnic

To ważne, gdzie i jak cię boli. Na podstawie objawów można postawić wstępną diagnozę. Przyczyn jest wiele
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.