Gazeta.pl   Forum   Dom   Budowa i remont   Re: Sposób na czyste powietrze

Komentarze do artykułu

Sposób na czyste powietrze

Przeszkadzają ci zapachy gotowania lub papierosów, pyłki roślin w powietrzu i wszędobylski kurz? Na to wszystko pomoże oczyszczacz powietrza.

Re: Sposób na czyste powietrze

Autor: Gość: King Size IP: *.skynet.net.pl 31.05.11, 10:09
Tak, ja używam takiego oczyszczacza. Oczywiście że działa, i to nad wyraz skutecznie. Czytałem tam wcześniej opinie że wystarczy wietrzyć mieszkanie. To chyba jakaś pomyłka..

Oczyszczacz spełnia następujące fukncje: likwiduje bakterie, wirusy, zarodki pleśni, grzybów. Tego wietrzenie nie zdziała.
Następna rzecz: pomaga alergikom - oczyszcza pomieszczenie z wszelkich alergenów - tego wietrzenie też nie zdziała.

Ogólnie bardzo fajny sprzęt, ja mam KJG220, sercem jest filtr HEPA, ale oprócz skutecznego oczyszczania powietrza ma też wbudowany jonizator, który dosłownie poprawia samopoczucie osób przebywających w pobliżu oczyszczacza!!

pozdrawiam
Marek
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.