Gazeta.pl   Forum   Dom   Budowa i remont   Re: Pompy ciepła - drogie dziś na tanie jutro

Komentarze do artykułu

Pompy ciepła - drogie dziś na tanie jutro

Chociaż pompa ciepła kosztuje znacznie więcej niż nowoczesny kocioł gazowy, gwarantuje niskie rachunki za ogrzewanie domu i wody.

Re: Pompy ciepła - drogie dziś na tanie jutro

Autor: coodrich 29.09.10, 16:12
Hej!No właśnie, też się zastanawiałem nad pompami ciepła. Mówicie, że po 5 - 7 latach zwraca się inwestycja? To szybko, myślałem, że to jednak dłuższy okres... Już wiele osób mi mówiło, że warto skorzystać z tego rodzaju ogrzewania, ale prawdę powiedziawszy jeszcze nikt ze znajomych nie ma pompy ciepła u siebie. Szkoda, bo zawsze miałbym jakieś rozeznanie jak to wygląda w praktyce. Wygląda na to, że ja będę tym pierwszym wśród znajomych:p Ale mówicie, że warto, tak? A macie jakieś sprawdzone pompy, które są zdecydowanie najlepsze? Mi pracownicy DPS, która prawdopodobnie będzie montowała mi pompę ciepła, sugerowała Nibe, ale oczywiście decyzja należy do mnie. Jestem z Wrocławia i w sumie mam tutaj wiele możliwości, zarówno jeśli chodzi o wykonawców, jak i rodzaje pomp ciepła itp. Więc jakbyście mieli jakieś sugestie, to chętnie wysłucham, bo przyznam, że ostatnio mocno mnie zainteresował ten temat.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.