Gazeta.pl   Forum   Zdrowie   Zdrowie   Wypełniacze zmarszczek

Komentarze do artykułu

Wypełniacze zmarszczek

Wypełnianie zmarszczek to mało inwazyjny zabieg odmładzający, którego efekty widać natychmiast po zabiegu. Ze względu na rodzaj substancji wstrzykiwanej do skóry oraz czas działania wyróżniamy wypełniacze czasowe, wypełniacze stałe oraz autogenny przeszczep tkanki tłuszczowej.

Wypełniacze zmarszczek

Autor: miss.mrs 26.04.11, 23:45
polecam kwas hialuronowy. miałam zabieg z nim już prawie rok temu w salonie cece i wszystko jest ok, efekt jak najbardziej w porządku, nic się złego nie dzieje a wygląd od razu jest o wiele lepszy - ja troche poprawiłam ogólnie owal twarzy i uwydatniłam kości policzkowe, jak dla mnie same pozytywy.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Wypełniacze zmarszczek - miss.mrs 26.04.11, 23:45

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

WIĘCEJ O ZDROWIU:

Drętwienie rąk i nóg

Jest się czego bać?

Domowe SPA

http://zdrowie.gazeta.pl/zdrowonalato/1,125972,9332138,Domowe_SPA__zdrowsza_i_piekniejsza_juz_wiosna,,ga.htmlBez drenażu kieszeni!

Zmysłów moc

Bez ściemy

Zaloguj się

ŻYJ ZDROWO:

Ból głowy bez tajemnic

To ważne, gdzie i jak cię boli. Na podstawie objawów można postawić wstępną diagnozę. Przyczyn jest wiele
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.