Witam,
z ciekawosci ( nasladujac moja przyjaciolke) zrobilam sobie badania krwi na alergeny. Okazalo sie , ze jestem uczulona na prawie wszystko: mleko, kawe, pszenice, truskawki , cukier, drozdze, orzechy, drob, kurz, pylki, siersc oraz oczywiscie pochodne.
A ja w ogole zdrowa jestem, jem wszystko umiarkowanie, choruje 1 x na 2 lata, jestem szczupla i aktywna fizycznie . Nie biore zadnych lekarst ani suplementow.
W tamtym roku mialam pierwszy raz alergie ( przenioslam sie do nowego miasta) na jakas rosline , ktora akurat pylila.Trwalo to tydzien i po tabletkach przeszlo. Brzuch boli mnie jak sie denerwuje albo przed okresem. Cere mam tlusta z roszerzonymi porami i tradzikiem ( tez raczej przed okresem) - pozostala skore mam bez zastrzerzen.Toalete tez odwiedzam regularnie i nie mam problemow.
Troche te wyniki mnie przerazily. Od razu poczulam sie gorzej. Co robic jak myslicie?. Bo teraz wydaje mi sie , ze jestem bardzo chora:-)).
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.