Dodaj do ulubionych

Badanie na tarczyce. Wyniki. Błagam o pomoc.

05.06.19, 13:39
Witam Was. Co sadzicie o ci wynikach na tarczyce:

Tsh: 1,74 uU/ml norma ( 0,27 - 4,20)
Ft3: 3,35 pg/ml norma ( 2,02 - 4,43)
Ft4: 1,12 ng/dl norma (0,93 - 1,71)

Od bardzo długiego czasu czuje się bardzo zle, ale o tym pisałam w innym wątku. M.in. nagły spadek energii po wszystkich posiłkach, retencja wody, tycie pomimo ćwiczeń i diety redukcyjnej, brak sily na cokolwiek, temperatura ciala od 35.5 do 36.0. Zoladek mi nie pracuje, straszne wzdecia. I jeszcze wiele m. In. Z ukladem pokarmowym. W kazdym razie lekarze nie chcą mi pomoc, bo wychodzą chyba z założenia, że mlodzi ludzie nie choruja. Ja staram sie szukać przyczyny mojego bardzo zlego stanu zdrowia sama. Bardzo prosze o sugestie.

Pozdrawiam
Edytor zaawansowany
  • vermieter 05.06.19, 15:06
    Wyniki wspaniałe, każdy by chciał takie mieć.
  • emiliamila 05.06.19, 18:45
    Vermieter sugerujesz się tylko i wylacznie normami ?
  • sp9tcu 05.06.19, 21:06
    nerwica myśląłem ze tarczyca ale tarczyca jest wspaniała
  • emiliamila 06.06.19, 00:29
    Nerwice o chyba Ty masz sp9tcu :) specjalista się znalazl:)
  • zgred.polarny 06.06.19, 07:56
    emiliamila napisał(a):
    > Nerwice o chyba Ty masz sp9tcu :) specjalista się znalazł:)

    Emilko!
    Skoro jesteś taka mądra, to po kiego grzyba pytasz forumowiczów i błagasz ich o pomoc???
    --
    Wykształcenie nie piwo, nie musi być pełne
    :piwo:
  • snajper55 05.06.19, 21:13
    emiliamila napisał(a):

    > Vermieter sugerujesz się tylko i wylacznie normami ?

    To nie jest sugerowanie się. W ocenie wyników takich badań jedynie normy mają znaczenie.

    S.
    --
    Symetryści uważają, że winę za gwałt ponoszą symetrycznie obie strony.
  • emiliamila 06.06.19, 00:32
    Vermieter ot to... Tak myślałam... :) otóż proszę sie doksztalcic z tej dziedziny... bo jeżeli chodzi o tarczyce to normy nie mają żadnego znaczenia. Proszę o to zapytać profesjonalnego endokrynologa... Pozdrawiam.
  • snajper55 06.06.19, 02:38
    emiliamila napisał(a):

    > Vermieter ot to... Tak myślałam... :) otóż proszę sie doksztalcic z tej dzie
    > dziny... bo jeżeli chodzi o tarczyce to normy nie mają żadnego znaczenia. Prosz
    > ę o to zapytać profesjonalnego endokrynologa... Pozdrawiam.

    No jasne, żadne normy nie mają znaczenia. Wyniki badan też nie mają znaczenia. A lekarze zlecają je z przyzwyczajenia, wyniki bez czytania wyrzucając do kosza. :D

    S.
    --
    Symetryści uważają, że winę za gwałt ponoszą symetrycznie obie strony.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.