Gazeta.pl   Forum   Zdrowie   Zdrowie   Ból ucha, Zawroty głowy

Ból ucha, Zawroty głowy

Autor: snuffaj_snuffa 05.10.08, 21:35
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Ostatnio miewam zawroty głowy, bardzo często gdy np. gwałtownie wstaje, przyspieszę kroku, biegnę, jest to strasznie uciążliwe. Dodatkowo pojawił się ból lewego ucha. Ucho boli gdy np przełykam coś, żuje i pije. Czuję ze słabiej na nie słyszę choć porównując do prawego jest tak samo. Ostatnio miałem problemy z uchem (zapalenie + świnka).
Na razie wizyta u lekarza odpada, chodzę do szkoły do 15 w każdy dzień a lekarz do 13. Rodzice mi zwolnienia nie napiszą be według nich udaje (jestem chorowity). Może ktoś z was się z tym spotka i wie co to może być ?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

WIĘCEJ O ZDROWIU:

Drętwienie rąk i nóg

Jest się czego bać?

Domowe SPA

http://zdrowie.gazeta.pl/zdrowonalato/1,125972,9332138,Domowe_SPA__zdrowsza_i_piekniejsza_juz_wiosna,,ga.htmlBez drenażu kieszeni!

Zmysłów moc

Bez ściemy

Zaloguj się

ŻYJ ZDROWO:

Ból głowy bez tajemnic

To ważne, gdzie i jak cię boli. Na podstawie objawów można postawić wstępną diagnozę. Przyczyn jest wiele
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.