puma-mama 17.02.10, 15:24 przed takim oto dylematem stoje, pls podpowiedzcie cos :) -- Nasze Małe Wielkie Szczescie Mei Tai by Puma-mama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puma-mama Re: Jedo Vedi czy Mikado Boston? 17.02.10, 15:28 dodam tylko ze najabardziej zalezy mi na.. przystepnej cenie, dobrym stelazu i gondoli, 2 pociecha urodzi mi sie w polowie wakacji. musimy jakos przezimowac. na spacerowce jakos super mi nie zalzy, mam dla starszaka w tej chwili Inglesine Trip i sprawdza sie super. -- Nasze Małe Wielkie Szczescie Mei Tai by Puma-mama Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Jedo Vedi czy Mikado Boston? 17.02.10, 15:43 jedo ale nie vedi tylko fyn ewentualnie mikado -- Odpowiedz Link Zgłoś
puma-mama Re: Jedo Vedi czy Mikado Boston? 17.02.10, 15:48 wlasnie widze ze popularniejszy jest fyn od vedo. co ma lepsze? -- Nasze Małe Wielkie Szczescie Mei Tai by Puma-mama Odpowiedz Link Zgłoś
izzyy6 Re: Jedo Vedi czy Mikado Boston? 17.02.10, 16:57 przednie kolka a ro baardzo duza roznica vedi na polecam jezeli juz to fyna tego drugiego nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Jedo Vedi czy Mikado Boston? 17.02.10, 21:28 ja miałam vedi i stanowczo odradzam, te małe kółeczka są okropne, telepie dzieckiem na najmniejszej nierówności. Jak mała usnęła w wóżku musiałam jechać tylko na dużych kołach z uniesionymi w góre małymi kókami bo tak dzieckiem telepało ze się wybudzało. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Jedo Vedi czy Mikado Boston? 17.02.10, 21:30 Małe koła w vedi nie mają żadnej amortyzacji, są piankowe i bardzo malutkie dlatego tak dzieckiem telepie Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama