Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Porozmawiajmy   Wózki dziecięce   baby jogger city select czy...

baby jogger city select czy p&t vibe

Autor: mika9983 20.01.12, 11:16
W maju przyjdzie na świat nasza druga pociecha - syn, starsza córka będzie wtedy miala rok i 10 miesięcy, w związku z tym chcemy kupić wózek podwójny. Po wstepnym rozeznaniu na placu boju pozostaly dwa modele: BJ city select i p&t vibe i tu zaczynają się schody bo nie mogę sie zdecydować. Mieszkamy na 2 pietrze ale wózek będe wnosić rzadko do mieszkania (chyba że syn bedzie mial takie fanaberie ze bedzie zasypiał tylko w wózku ;) ), bedzie zostawał w wózkarni na parterze. Najczęściej będziemy wychozdić na spacer "po osiedlu" - córka będzie się bawiła na placu zabaw a ja w pobliżu będe spacerować z wózkiem - wersja podwójna bedzie nam potrzebna raz na jakiś czas - do autobusu żeby pojechać do miasta czy do lekarza. Oba wózki mi się podobają, za BJ przemawia to, ze ma gondolę, która wydaje mi się lepszym rozwiązaniem dla noworodka niż cocoon z P&T. WAga przemawia za P&T, zwrotność też i nie wiem co jeszcze....pomóżcie coś wybrać
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.