Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Porozmawiajmy   Wózki dziecięce   jaka jedyna spacerówka?

jaka jedyna spacerówka?

Autor: bambi-25 31.01.12, 14:17
Mam x-landera XA od początku mam z nim same problemy. Bardzo się popsuła ta firma. Od września jeździmy spacerówką, ale ciężko mi ją składać, zwozić ze schodów. Własnie go sprzedałam i jestem bez wózka, szukam, czytam i już nic nie wiem. Proszę doradzcie. Chciałabym żeby wózek rozkładał się do spania, dobrze prowadził, miał skrętne koła i amortyzajcę, fajnie by było gdyby miał przekłądaną rączkę lub siedzisko (tego najbardziej brakowało mi w x-landerze), no i żeby sprawdził się jeszcze podczas zimy - jeździmy głównie po chodnikach, które w naszym mieście nie są zbyt gładkie. To ma być nasz jedyny wózek. Chciałabym wydać max 500-600 zł.

--
http://www.suwaczki.com/tickers/1usae6ydap92m2wp.png
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.