Mam pytanie dotyczące spacerówki Inglesiny Zippy, a konkretnie wersji Free. Przeszukałam wątki, ale nie znalazłam nic na temat mnie interesujący.
Czy to okienko w daszku ma jakąś klapkę do zasłonięcia go? Spotkałam się bowiem z opinią, że bez osłony czasem jest problem gdy świeci słońce - prosto na dziecko.
Drugie pytanie:czy ta poprzeczka pomiędzy tylnymi kółkami (z hamulcem) jest wystarczająco daleko dla wysokich osób (miałam kiedyś wózek, przy którym musiałam "skracać" kropki ;))) Wiem, że można to wyregulować wydłużając rączki, ale czy wtedy wózek nadal się łatwo prowadzi?
No i właśnie? Łatwo się go prowadzi? Da radę jedną ręką?
Będę wdzięczna za odpowiedź, ponieważ wózek najprawdopodobniej kupię przez internet, nie mogę go nigdzie znaleźć u siebie w okolicy w sklepie :(
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.