Ratunku, już nie wiem który, a nie mam możliwości wybrać się do sklepu pomacać. Po internetowych poszukiwaniach wyłoniłam dwa, ale...
Może ktoś ma te najnowsze modele Zoopera/ Espiro i mógłby mi pomóc opisując je obiektywnie?
O Espiro naczytałam się że badziew totalny jeśli chodzi o jakość, z kolei zoopery mają małe kółka którymi nie jestem zachwycona,
Jak się podbijają te modele? Dodam, że mamy w domu spory rozrzut wzrostowy. Ale powiedzmy dla osoby o wzroście 175.
Wszystkie posty jakie znalazłam dotyczą starego modelu.
A może coś innego?
Szukam czegoś małego, lekkiego, najlepiej o dużych kołach, z amortyzacją nie tylko z nazwy :) łatwo składanego, i z głębokim siedzeniem (niekoniecznie szerokim) Jako że ma to być wózek na około rok nie chciałabym też wydawać więcej niż 500-700 zł- z naciskiem na 500 :P
Dodam że mamy w domu jeszcze dwie spacerówki na dużych pompowanych kołach.
Dziecko raczej niewielkich rozmiarów- roczniak
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.