Witajcie kochani,mam nadzieję że mi pomożecie.
Otóż rozważam zakup spacerówki dla mojego rocznego synka.Mam obecnie na uwadze Baby design sprint oraz beticco baby fuzzion.
I sprawa przedstawia się tak że dużo osób chwali sobie baby design sprint ,jest bardzo dużo pozytywnych opinie,natomiast o beticco fuzzion jest też sporo pochlebnych opinii ALE również i negatywów.
Obydwa wózki przedstawiają się cenowo prawie tak samo,wyglądem praktycznie też niewiele się różnią.Skłaniam się do fuzziona bo na przekładaną roczkę i to bardzo by mi odpowiadało,no ale więcej ma nagatywow niz baby design.
A co najlepsze byłam w sklepie aby je dokładnie obejrzeć i nie mieli baby design ale był fuzzion i przedstawiał się całkiem interesująco a na pytanie jakie zadałam Pani w sklepie czy mają baby design usłyszałam odpowiedź że nie ale za to mamy ulepszoną jego wersję czyli beticco fuzzion bo ma właśnie dodatkowo przekladaną tą rączkę i w wyposażeniu pałąk albo tackę.Wiec z Pani opinii w sklepie wynika że to fuzzion lepszy i teraz mam mętlik w głowie.POMÓŻCIE CO MAM WYBRAĆ?????
Aha i powiedzcie coś na temat wysokości siedziska bo wydaje mi się że nie jest za duża,choć może tyko mi się wydaje i jak długo by posłużył ten wózeczek.Moje dziecko do jakiś maleństw nie należy,ale też nie jest jakieś duże -takie w sam raz :)))
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.