Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Porozmawiajmy   Wózki dziecięce   Teutonia BeYou - co do komp...

Teutonia BeYou - co do kompletu?

Autor: schat-be 20.02.12, 11:54
Witam! :) Jestem na etapie wybierania pierwszego w życiu wózka dla pierworodnego. No i chyba już zdecydowałam się na Teutonię BeYou.

Dziecię planowo ma pojawić się na przełomie maja i czerwca. Pierwsze 2-3 miesiące spędzimy nad morzem, bo w chałupie remont będzie - spacerki po deptaku, w lesie itd. Mieszkam w Belgii, tak więc pod koniec roku pogodowo raczej nie będziemy narażeni na brnięcie przez metrowe zaspy śniegu, tutaj zima to najczęściej +5 stopni, paskudny wiatr na przemian z paskudnym deszczem. Waga i rozmiar wózka nie są dla mnie czynnikami decydującymi. W Teutonii podoba mi się przekładana rączka, ogólne wrażenie pancerności ;) , multum dodatków i kolorów do wyboru.

Chciałabym Was, drogie forumki, prosić o radę jeśli chodzi o skompletowanie zestawu na bazie Teutonii BeYou. Zastanawiam się przede wszystkim nad sensownością zakupu tradycyjnej gondolki. Zastanawiałam się nad:
- gondolą vario plus
www.teutonia.com/pl/produkty/wyposazenie/gondole-przenosne/gondola-varioplus.html
- gondolą soft
www.teutonia.com/pl/produkty/wyposazenie/gondole-przenosne/gondola-soft.html
- lub nawet nad przedłużeniem siedziska + letnim śpiworkiem (a pod koniec roku zimowym śpiworkiem)
www.teutonia.com/pl/produkty/wyposazenie/pozostale-akcesoria/przedluzenie-siedziska.html
www.teutonia.com/pl/produkty/wyposazenie/spiworki/spiworek-letni.html
Dodtakowo do tego jakieś osłony na jesień/zimę (dostępna jest osłona przed wiatrem i "osłona ochronna na wózek").

Niestety na żywo widziałam tylko tradycyjną gondolę :( Ciężko mi ocenić, co ma największy sens. Tak więc z góry dziękuję za wszelkie wskazówki i rady! :)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Serwis eDziecko poleca

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.