Lekka parasolka, kupilam Buggy Baby Design!
Nie ma tu na forum opinii o tym wozku wiec wstawie wlasna.
Piekne kolorki, takie "zywe".
To jest wozek tzw. koncowy, ostatni dla dziecka ktore juz nie spi w wozku. Nie rozklada sie na plasko i nie ma regulowanego podnozka. MNie to nie przeszkadza, takiego wlasnie szukalam. Mala na wiosne bedzie miala 2 lata wiec wiecej na nozkach bedzie chodzila...
Wozek sztywny, stabilny, mocna konstrukcja. Fajnie wyprofilowany, dziecku wygodnie sie w nim siedzi, idelnie nozki stoja na podnozku.
NIe sugerowac sie waga ktora podaje producent - 8 kg. On wcale nie jest ciezki. Ja obejrzalam cale mnostwo wozkow, kazdy podnosilam, nawet te 5-6 kg, naprawde roznicy duzej sie nie odczuwa... a szukalam lekkiego wozka...
A i jeszcze rewelacyjny palak, rozpinany na srodku, dziecku latwo wejsc i wyjsc z wozka.
Na ta chwile polecam, wiecej napisze jak pouzytkujemy troche.
A ogladalam takze
4baby RIO - fajne siedzisko, sztywny, stabilny ale budke ma porazka po prostu, jakas taka rozklekotana...
Milly Mally Joker - fajny, nic mu zarzucic nie mozna. Jednak Buggy ma wecej miejsca w srodku, jest szerszy, w Jokerze bardzo wasko. No i Joker ma palak ktory nie odpina sie lekko tylko trzeba go zdemontowac zeby dziecko wsiadlo.
Coneco Joker - j.w.
Coletto Enzo - super bo lekki bardzo i ma regulowane oparcie i podnozek, jednak mojej 2 latce bylo w nim ciasno, oparcie krotkie a poza tym konstrukcja wozka lata na wszystkie strony.
Caretero Gringo - lzejszy od Buggy, rozkladane oparcie i podnozek ale jakosciowo kiepski, na tym paskowym podnozku nie da sie nozek swobodnie postawic bo przeszkadza ten regulowany podnozek.