Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Turystyka   Świat: Pozostałe   Indie i Indonezja   wiza pra...

wiza pracownicza i studencka

Autor: d_oti 18.06.11, 11:04
Właśnie wróciłam z Indii.Byłam tam na wizie turystycznej,która ważna jest do 30czerwca.Zaproponowano mi tam pracę i potencjalny pracodawca przygotowuje dokumenty.Po zapoznaniu się z umieszczonymi tu postami obawiam się,że cała procedura może zając duzo czasu.Czy w ostatnim czasie zaszły może jakieś pozytywne zmiany w ambasadzie?Chcę do Indii wrócic jak najszybciej,także ze względów osobistych.Zastanawiam się zatem nad innymi rozwiązaniami.Wiem,że o kolejną turystyczna wizę mogę się dopiero ubiegac po 2miesiącach.A jak to wygląda z wizą studencką?Czy,zakładając,że mam wszystkie niezbędne dokumenty,przyznanie takiej wizy zajmuje mniej czasu?
Czy będąc w Indiach na wizie studenckiej mogę się ubiegac stamtąd o wizę pracowniczą?
Pozdrawiam
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • wiza pracownicza i studencka - d_oti 18.06.11, 11:04

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.