Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Miejscowości   Podkarpackie   Dębica   Jak wygląda poród w ...

Jak wygląda poród w Dębicy?

Autor: madziek000 28.01.11, 17:03
Kobietki piszcie wszystko na temat porodu w Dębicy tj. traktowanie przez personel, jak wyglądają sale porodowe i poporodowe (także do porodu rodzinnego). Kto z personelu nie zyskał Waszej sympatii i z jakiego powodu, jak wygląda opieka nad ciężarną a później narodzonym bobasem. Co zabrać ze sobą na porodówkę? Co zabrać ze sobą dla maleństwa? Czy dostaje się jakieś próbki rożnych prepitetów dla dzidziusia? Czy w szpitalu ponosi się jakieś koszty będąc ubezpieczonym?
Czy uczęszczał ktoś do szkoły rodzenia przy szpitalu (poprosimy o jakieś informacje na jej temat)

Myślę, że te pytania i niewiadome nurtują wiele ,,przyszłych Dębickich'' mam (w tym także mnie).
Proszę o wypowiadanie się mam, które przeżycia poporodowe mają już za sobą :)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.