Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Miejscowości   Podkarpackie   Dębica   Nielada Problem

Nielada Problem

Autor: agulek90 24.09.11, 14:05
Mam niesamowity problem.Moja psina jest psem rasy Golden Retriver.
Problem nie jest taki banalny.Sunia jest wyszkolona na wszystkie sposoby.
Mianowicie potrafi sama chodzić do sklepu po zakupy,(aportuje-o tak prostych czynnościach jak siad,podaj łapę,wskakuj na ławkę w celu czesania się,obróć się,podaj pilota TV itp).
O innych jej umiejętnościach nie będę pisała,bo ktoś mi zarzuci chwalipięctwo.
Problem polega na tym że wyszkoliłam ją sama,w związku z czym nie mam żadnego dokumentu na potwierdzenie jej umiejętności.Największy problem polega na jej wchodzeniu do sklepu.Część klientów patrzy z podziwem,ale są i tacy którym to przeszkadza.Gdzie mam się udać w celu potwierdzenia jej przydatności?(Nadmieniam że wyszkolenie jej pod względem pomocy osobom niepełnosprawnym kosztowało mnie nie lada wysiłku i cirpliwości,gdyż sama jestem osobą niepełnosprawną.)Proszę o pomoc.

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Nielada Problem - agulek90 24.09.11, 14:05

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.