Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Miejscowości   Podkarpackie   Dębica   GAWLIK

GAWLIK

Autor: izabella9.0 26.08.09, 14:26
Z całym szacunkiem ale do poważniejszego leczenia tego Pana nie polecam.
To przedziwny ginekolog, dla mnie jakiś taki "śliski", cwaniak taki bym nawet rzekła.Sprawia wrażenie gościa kulturalnego wręcz z klasą ale wydaje mi się ,że to tylko pozory które sprawiają ,że poczekalnia pełna :DDD
Tak więc jak wcześniej napisałam ,jak ma się poważne problemy radzę go unikać, dlaczego? Choćby dlatego,że zamiast zlecać badania na samym początku ,leczy w ciemno przez parę miesięcy na podstawie tego co mu się wydaje, coraz częściej niestety z naciskiem na WYDAJE.Badania zaleca dopiero jak wyczerpią mu się wszystkie pomysły.A pacjentka? Ano pacjentka jest zmuszona latać do niego co jakiś czas i wydawać kasę na wizyty i coraz to nowe leki.A o wiele krócej wszystko by trwało i byłoby tańsze ,gdyby tak najpierw zalecił badania żeby się zorientować co i jak a potem "się bawił".
Druga sprawa ,że nie prowadzi kartotek ani żadnej historii choroby w przypadku poważnych dolegliwości kobieta chcąc go zmienić nie może przekazać nowemu lekarzowi historii swojej choroby, leczenie wiec zaczyna się od nowa, po omacku i po szczątkowych informacjach od kobiety, która wszystkiego nie pamięta no chyba ,że sobie sama dla siebie zapisuje. Czy to tak ma wyglądać ? Moim zdaniem nie!!!!
Nie prowadzenie żadnej dokumentacji jest oznaką braku odpowiedzialności i lekceważeniem kobiet które mają za sobą rożne historie ginekologiczne.Kobietom które mają błahe problemy np infekcje czy kobietom które tylko u niego regularnie wykonują cytologie pewnie brak kartotek nie przeszkadza ale są też inne bardziej skatowane swoimi ginekologicznymi problemami!!!
Kolejną sprawa: Jak większość ginekologów a już na pewno dębickich lekceważy wiele objawów i macha na nie ręką ( dla mnie takie coś jest bardzo irytujące, jakby chciał powiedzieć " masz problem ,fakt ale może tak musi być a jak nie to na razie szkoda fatygi,poczekamy z tym jak będzie gorzej"- za takie podejście też podziękuje)
Ostatnią rzeczą jaką poruszę jest przytaczany przez jego zwolenniczki argument, niby potwierdzający jaki jest dobry a mianowicie gigantyczne kolejki, bez obrazy ale trochę się o nim nasłuchałam i jakaś nie mała cześć kobiet chodzi do niego bo taktuje cie nie z góry ale jak koleżankę, bo jest taki zabawny ,śmieszny , dowcipny a niektóre twierdza nawet przystojny (rzecz gustu :DDD).DZIEWCZYNY czy to są kryteria które powinny decydować o wyborze ginekologa??????!!!!!!!! MOIM SKROMNYM ZDANIEM NIE!!!!!!Wole mniej zabawnego ginekologa a bardziej skutecznego, oczywiście Gawlik pewnie ma na swoim "koncie" kobiety którym na prawdę pomógł,ma też pewnie swoje zalety jako lekarz ale ja go nie polecam i nie uważam ,żeby zasługiwał na miano najlepszego lekarza w Dębicy ( choć patrząc na jego konkurencję dużo nie trzeba,żeby się wybić,nie oszukujmy się, w Dębicy nie ma lekarzy godnych polecenia )
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.