Dodaj do ulubionych

Potrzebuje namiar

06.01.10, 19:39
Witam potrzebuję namiar na jakieś uslugi gazownicze w Łomiankach,
może ktoś z forumowiczów sie tym zajmuje lub zna kogoś ????
--
07.04.2008 r - 21.15 - Kubuś Puchatek Kubuś
Obserwuj wątek
      • ksfilipek Re: Potrzebuje namiar 08.01.10, 08:55
        Dospawać kawałek rury, około 1,5m żeby podłączyć kuchenkę, bo
        developer zrobił tylko wejcie na kuchenkę indukcyjną a ja chcę
        gazową.
        --
        07.04.2008 r - 21.15 - Kubuś Puchatek Kubuś
        • i_bella Re: Potrzebuje namiar 08.01.10, 09:52
          wysyłam namiary na maila gazetowego - dokładnie takie zadanie
          wykonał u mnie Pan znający się na rzeczy, i na dokładkę jeszcze
          bardzo miły. Nie wiem tylko, czy będzie miał czas. Z indukcji bym
          jednak nie rezygnowała - u mnie kuchenka panelowa, łączona
          gaz/indukcja. Zastanów się, bo ja indukcji na gaz już bym nie
          zamieniła - gaz na indukcję - rozważam, tylko trochę mi się nie chce
          znowu "dłubać" w blacie kuchennym...
            • ksfilipek Re: Potrzebuje namiar 08.01.10, 12:15
              oki przypomnę się, a mi jakoś tak się nie chce przyzwyczajać, uczyć
              gotowac na ten indukcyjnej. Trochę tez ze względu na mamę, ktora
              mnie będzie odwiedzała dużo goruje i pewnie jej by było trudniej :)
              --
              07.04.2008 r - 21.15 - Kubuś Puchatek Kubuś
              • esscort Re: Potrzebuje namiar 08.01.10, 12:28
                Teraz może to już chyba rzadszy problem, ale do niedawna dosyć często
                były awarie prądu w Łomiankach. Wtedy gaz się przydawał, chociaż z
                drugiej strony zawsze był pretekst, by ruszyć tyłki i pójść gdzieś na
                jedzenie a nie pitrasić w domu.
                Miejmy nadzieję, że te awarie przy każdym silniejszym wietrze są już za
                nami
              • i_bella Re: Potrzebuje namiar 08.01.10, 12:48
                też tak myślałam, dlatego podłączyłam gaz. Rozumiem, choć na
                indukcji gotuje się bardzo dobrze, nie ma to nic wspólnego z
                tradycyjną, ceramiczną płytą. Nie wiedziałam, dlatego podłączyłam
                gaz. Teraz przydaje mi się głownie do mięs i warzyw grilowanych, nie
                smażonych, dzięki specjalnej nakładce, którą na gaz kładę. Myślałam,
                że będzie ok w razie braku prądu, ale teraz w Ł jest o niebo lepiej
                niż kiedyś, i jakoś nie wyłączają tak często.
                ech...następną kuchnię będę miała jeszcze lepszą...z taką fajną
                płytą do tapaniaki. Gaggenau ma. Chyba zgłodniałam :)
                Fajny watek się zrobił z prostego pytania. O gotowaniu mogę pisać ;)
Inne wątki na temat:

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka