Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Mazowieckie   Łomianki   Czy zamieszkać w Łomiankach?

Czy zamieszkać w Łomiankach?

Autor: golive1 11.02.12, 16:48
Witajcie
Śledzę to forum od dawna. Mam nawet znajomych, który odwiedzam w Łomiankach. Trochę więc wiem jak tu się mieszka i od jakiegoś czasu zastanawiamy się z żoną nad zamieszkaniem tutaj. Nie chcemy się budować, interesują nas mieszkania lub ew. segmenty na osiedlu zamkniętym (dzieci, poczucie bezpieczeństwa etc.).
Niestety nie znam aż tak bardzo tutejszych miejsc, a przy przeglądaniu ofert rzuciło mi się w oczy np. takie mieszkanie jak tu:

Tekst linka

Oczywiście to tylko przykład (ciekawej skądinąd oferty) ale czy osiedle Tęcza jest godne polecenia? Chodzi mi raczej o warunki lokalizacyjne w stosunku do innych mieszkań. Może znacie kogoś kto tam mieszka, może macie jakieś opinie. Będę wdzięczny.

Pozdrawiam
Robert

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.