Gazeta.pl   Forum   Praca   Praca   Re: pracuję tutaj, niestety.

Re: pracuję tutaj, niestety.

Autor: Gość: była pracownica IP: *.181.50.50.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.04.11, 15:18
słuchaj koleżanko nie wiem dlaczego tylko chcesz wiedzieć moje imię i nazwisko mam się czegoś bać bo nie rozumie, tym bardziej czytając wcześniejsze wypowiedzi nie mam pojęcia co cie tak zbulwersowało :(może jesteś tą była R.....ą to przykro mi ale przepraszam ci nie powiem bo dla mnie i wielu ludzi nie zasługujesz na to, przykre to że muszę tak pisać tylko to mnie najbardziej boli że tak właśnie o tobie muszę napisać :(ale ja po prostu nie mam szacunku dla takich ludzi, co do twoich procedur to powiem ci że pracuje przez innego pośrednika w innej firmie i właśnie ze strony pośrednika mam kłopoty z kasą a nie przez firmę więc nie wiem o co ci chodzi, co do reszty tak jak pisałam wcześniej wróciłam bym do Nagiel nie mam nic do tej firmy pomimo pewnych wad nie są najgorszą firmą tego nie mogę powiedzieć co do pani kierownik ma pewne wady tak jak pisałam wcześniej ale nie jest złą osobą co do sprzątaczki mówiłam to co widziałam i to co widzieli inni i nie chodziło mi o to koleżanko ze chciałam je obrażać pozdro:)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.