Gazeta.pl   Forum   Praca   Praca   Re: WAZNE do młodych Polaków

Re: WAZNE do młodych Polaków

Autor: Gość: kamil IP: 46.112.180.* 21.11.10, 13:18
a ja pracuje w eniro w lodzi i bardzo mi sie podoba, na poczatku bylem sceptycznie nastawiony na tą pracę ale po miesiacu duzo sie nauczylem i zaczelo mi sie podobać a w ostatnim miesiącu zarobilem ponad 3 tys i tak naprawdez biednego studenta ktory na poczatku mieszkal w kamienicy z brakiem dostepu do neta i cieplej wody, ogrzewania itd zmienilem sie nie do poznania. Teraz juz wynajmuje mieszkanie na manhattanie wiec standard jest nieporównywalny i dlatego nie zaluje decyzji i podjecia pracy w eniro i wszystkich polecem. ja mam 19 lat i tak naprawde ciesze sie z tego co osiagnalem dzieki tej pracy bo teraz mnie stac na wszystko, bo sami wiecie ze dzisiejszy swiat kreci wokol slowa kasa, a jak nie masz kasy to trudno sie zyje a ta firma to maszynka do zarabiania kasy
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-371
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.