Gazeta.pl   Forum   Praca   Praca   Re: uwaga nowa sciema eniro

Re: uwaga nowa sciema eniro

Autor: Gość: były pracownik IP: *.centertel.pl 16.11.11, 14:56
Ja pracowałam w Eniro 4lata w bezpośredniej miałam super wyniki kontrakt na dzień zawsze podpisałam a jak miałam O jednego Dnia to następnego 2 i tak sobie pracowałam te 4 lata na zarobki nie narzekałam między 3000 a 4000tyś netto a czasami pracowałam 4h paliwa zawsze na weekend zostawało mi średnio na 150km także weekendy miałam zawsze udane-) wypłata zawsze na czas.Dzięki Eniro nauczyłam się dużo jestem cwańsza,pewna siebie,wszystko pozałatwiam.Powiem Wam jedni żeby Tam się utrzymać musicie być cwani i jeszcze raz cwani i nie pokazywać im tzn przełożonym że za bardzo Wam zależy na pracy bo im bardziej jesteś pewny siebie tym Oni maja większy szacunek do Ciebie.Aha i jeszcze jedno trzeba walczyć o jak największe podstawy.pozdrawiam i nie sugerujcie się opiniami niektórych osób bo są nieprawdziwe
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-371
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.