Gazeta.pl   Forum   Praca   Praca   Re: Polskie Książki Telefoniczne

Re: Polskie Książki Telefoniczne

Autor: Gość: klient Eniro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:19
chcecie odpowiedzi z ust klienta? proszę bardzo:
zamówiłem przed rokiem na Poznań 2006 grafikę 1/12 strony za 3000zł. Dałem się naciągnąć, sam też chciałem wypróbować tę formę reklamy - jako, że firma bardzo się rozwinęła dla mmnie na rok to żaden pieniądz. Dopiero później od kolegów z mojej i innych branż dowiedziałem się, że dali za to samo pod koniec kampanii w październiku , listopadzie ok 1500 zł. Tu się już miarka delikatnie przebrała. Branża kompterowa (sieci komputerowe). Jako, że siedzę przy tel. i kom. tylko ja - jako właściciel - mam pełen wgląd na to skąd dzwonią klienci i w jaki sposób ich pozyskuje. Wykonywaniem zleceń zajmują się pracownicy.
Efekt - słownie ZERO telefonów,klientów, którzy potwierdziliby, że dzwonią po przeczytaniu reklamy w PF. Jest jeden - zdecydowany - efekt tejże reklamy. Mianowicie setki telefonów od akwizytorów, sprzedawców i innej maści natrętów podobnych do akwizytorów Eniro.
Biorąc pod uwagę pazerność, niesamowite wręcz natręctwo i upierdliwość oraz brak znajomości kultury biznesu mówię otwarcie - NIGDY WIĘCEJ PANORAMY FIRM I INNYCH KSIĄZEK TELEFONICZNYCH. To medium, które powoli i nieuchronnie umiera - i nie pomogą tutaj gadki sprzedawców o tym, że "nie mam miarodajnego systemu sprawdzania skuteczności reklamy", że "każdy ma książkę na biurku i sięga po nią co dzień", że "jesteśmy najskuteczniejsi na rynku" i inne akwizytorskie bzdety poparte wyssanymi z palca statystykami, wykresikami i tabelkami.
Współczuję tylko bardzo ludziom, którzy muszą tam pracować i są przymuszani do osiągania - z pewnością coraz to wyższych, z palca wyssanych - targetów finansowych.
Jednym słowem TOTALNA ŻENADA.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-182
(101-182)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.