Witam,
Dzwoniłam tam pare dni temu i chciałam więcej info czym się zajmują ale usłyszałam odpowiedź że na spotkaniu się wszystkiego dowiem.Na spotkaniu pusta blądyna nie potrafiła nic powiedzieć tylo zadać pytanie, a jak ktoś odpowiada, że woli spokojną pracę proonuje dynamiczną z awansem. Oczywiście ładneśpiewki: 2000-6000 tys można zarobić, umowa o pracę, 8 h dziennie i wszystko jak na namalowanym obrazku, ale tylko w słowach. W prawdziwej firmie rozmaowa nie trwa 3 minuty!!!! Nic nie dają konkretów nie mówią co to za praca a jak przychodzisz następnego dnia od razu bez głębszego szkolenia wysyłają cię w teren i co najlepsze na SWÓJ KOSZT! W takim razie co to za pożądna firma jak nawet za kartę ci nie zwrócą 80 zł a masz zarabiać do 6 tys?? Nie mają jak zachęcić pracowników dlatego tak to wszystko prowadzą, bo jak by każdy od razu wiedział o co chodzi to by tam nie poszedł. Zawsze nie wracają wszystkie aktywacje( przynajmniej ty nie będziesz o tym wiedział) bo kasa za czrnych roboli którch z nas robią idzie do nich. Wkońcu za co siedzą te puste lalunie wyglądające jak "Pani Prezes". Tylko nawet nie potrafią nic przeprowadzić. Sami owinni być szkoleni... Ludzie naprawdę ostrzegam przed tą firmą szukajcie czego innego i nie dajci się nabrać na tą kase bo jej nie zobaczycie- możecie nawet pracować za free.. pozdro
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.