> (Tomek szkoleniowiec) Co do procesu rekrutacji fakt jest on niuczciwy wzgledem
> nowych osob, ale ma on na celu przeprowadzenie szkolenia pokazaniu na czym ta
> praca polega. Gdyby prosto z mostu powiedziano Ci ze praca polega na "akwizycji
> "
> czy nie podzeikowal bys odrazu?? Ja naleze do wytrwalych osob, ktore nie boja
> sie nowych wyzwan i chca wszystkiego spróbować w życiu. Tak jak wy przeszedlem
> proces "rekrutacji" i wystartowalem jako konsultant. W ciagu 4 dni podpisalem 9
> zamowien z czego 7 sie zamontowalo i zarobilem 540 zl. Fakt zawsze umialem
> dobrze rozmawiac z ludzmi i wplywac na ich decyzje... W pracy naprawde jest mil
> a
> atmosfera, ludzie sa przyjazni i kazdy sobie pomaga. Bluzgajac na firme nic tym
> nie osiagniecie a to ze daliscie sobie spokoj znaczy ze nie macie ambicji albo
> ze macie takie, ktore was przerastaja. W nastepnym tygodniu awansuje na trenera
> i bede mial wieksze prowizje z ludzi ktorzy dla mnie pracuja (20 zl z kazdej
> podpisanej przez nich umowy) w czym sam mam 70 zl za nboxa i 90 zl za recordera
> a jak zrobie 2 dziennie to mam 200 zl dniowki) podpisac 2 zamowienia dziennie
> wbrew pozorom nie jest trudno wystarczy nauczyc sie dobrze produktu i stosowac
> chwytow marketingowych. Praca nie jest dla kazdego dlatego tyle osob odpada
> jesli nie czujesz sie na silach jej podjac po prostu nie przychodz i masz z
> glowy a nie oczerniacie dzialalnosc firmy. Nawet jesli nie otworze wlasnego
> biura bede mial juz doswiadczenie w kierowaniu i przyjmowaniu ludzi do pracy co
> bardzo sie dla mnie liczy... Pracuje miesiac i jak narazie jest wszystko ok. Ps
> .
> Bluzgajac na mnie za te opinie pokazecie tylko jak bardzo brak wam kultury i ze
> nie nadajecie sie do pracy z klientem. Proponuje takim osoba prace na budowie
> badz na magazynie ;)
masz dużo czasu to biegaj od domu do domu, powinno być od razu napisane ze to
akwizycja
dla osoby ktora nie jest zainteresowana to zmarnowany dzień
ale oczywiście takich kulturalnych i obytych ludzi to nie obchodzi
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.