Gazeta.pl   Forum   Praca   Praca   Re: salonik prasowy Inmedio, Relay, opłaca się?

Re: salonik prasowy Inmedio, Relay, opłaca się?

Autor: Gość: szpinak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 20:49
z uwaga przeczytalem ten post na forum..i troche mi sie dane wydaja nie prawdziwe..zakladam ze psd pracuje max ilosc godzin czyli codziennie od 5 do 22 czyli 17 co daje 510 godzin w miesiacu zakladam ze ci pracownicy sie tymi godzinami podzielili to 510 godzin po 8 zl..(tak ja place)daje 4080 zl..pan mal max prowizje 7.4..7.5 % ale to prowizja srednia a panska faktura..prowizyjna liczona jest od prowizji wazonej a nie sredniej wazona to ta ustalana wedlug asortymentu z tysiaca zloty na coli ma pan 110 zl z tego samego tysiaca na biletach 14 zl..z tego samego na lotto 20 zl..wracajac do panskich obrotow panska faktora opiewala na 11000 4000 poszlo na wyplaty ....zostalo 7...800 poszlo na zus...i 550 na podatek bo mysle ze ryczaut...zostalo 5500 to nie zle ja ledwo mam 4 tysiace...a ilosci xero raportow i calego ch...ostwa biurokracji nie wybacze hds owi do konca zycia moim kontrolerem jest Agnieszka K i jest super jako dziewczyna i jako kontroler..
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.