jesli chodzi o kolportera to te 6000 to minimum , ja placilam 6 tys kaucji + 4500 za powieszchnie lokalu no i jeszcze ok 1000 za szkolenie moje i jednego z pracownikow. skonczylam ta wsspolprace po 3 latach we wroclawiu. Powiem tak KOLPORTER jest zadluzony na wielka skale....Sa to nie bagatela GRUBE setki tysiecy!!!!
a jesli chodzi o HDS i ajetów to od 3 miesiecy jestem taka ajetka INMEDIO i nie mam problemow tak jak wy wyzej wypisujecie , skoro ktos sie oferuje i podpisuje umowe to musi sie z niej wywiazac. Przynajmiej powienien czuc taki obowiazek. Na kase sobie trzeba zapracowac a wy mslice ze jak otworzycie PDS to kaksa z nieba wam spadnie albo lezy na ulicy. Zatrudniajac dodatkowe osoby ktore beda prACOWAC ZA Ajenta to porazka, sami sobie petle na szyje zakladacie i oddajecie w wyplatach pracownikom swoja kase... a jesli chodzi o kary to jak co dzien sprawdza sie dokladnie prase i robi dokladnie zwroty a takze trzyma pozadek na polkach z prasa to nie ma brakow i wszystko jest ok. Ludzie sa obludni i leniwi i co jeszcze dopowiem ze na tym forum osoby ktore wystawiaja zla opinie firmie sa obludni i nie lojalni.Cudza praca chca sie dorobic. Kazdy ajent powonnien normalnie pracowac w swoim PDS tak jak pracownik!!!!!!!!!! Wiec przestancie gadac glupoty tylko sie do roboty zabierzcie a nie smarujecie dupy!! A zainteresowani otwarciem takiego punktu niech probuja jak najbardziej i zyzce powodzenia z calego serca! :)
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.