Jak w temacie:
Renaissance Capital = Capital Polska = Bohemia Iz = Capital Partners = Afin Brokers?
Trzy firmy identycznie dzialajace:
Renaissance Capital
www.rcapital.pl
Capital Polska
www.capitalpolska.pl
Bohemia Iz
www.bohemiaiz.cz/pl
Trzy identyczne fora:
Renaissance Capital
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=81475370
Capital Polska
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=60507349
Bohemia Iz
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=84573041
I wszystkie jakims zbiegiem okolicznosci dzialaja za posrednictwem tego samego czeskiego domu maklerskiego:
Capital Partners
www.stockmarket.cz/pl/
A wszystkie maja korzenie w czeskim Afin Brokers
www.afinbrokers.cz/
Lawirowanie miedzy prawem?
Sztuczna konkurencja?
Ucieczka przed odpowiedzialnoscia?
Przed niezadowolonymi klientami?
A dla wtajemniczonych w danych obydwu domen jakos dziwnie podobnie niektore info:
CapitalPartners:
www.who.is/whois-cz/ip-address/stockmarket.cz/
AfinBrokers:
www.who.is/whois-cz/ip-address/afinbrokers.cz/
Zachecam do dyskusji jesli ktos bedze mial dokladniejsze informacje
Pozdrawiam