W żadnym wypadku nie zgadzam się z wypowiedziamu powyżej, pracuję w Quazi już rok czasu, obóz pracy? haha nie wiem gdzie wy dziewczyny pracujecie ale dla mnie do najlepsza I NAJBARDZIEJ LAJTOWA praca jaką w życiu miałam. atmosfera jest super, aż się chce do pracy przychodzić, fakt cięzko jest jak jest zwózka, duża dostawa itd..ale chyba nie przychodzicie do pracy żeby codziennie stać i tylko klientów obsługiwać.... Nikt nigdy nie zwolnił nikogo u nas bo "krzywo stał" albo kurz był na półce. Może dlatego, że dbamy o porządek? Kiedyś pojechałyśmy do innego sklepu Quazi na delegacje....masakra był taki syf, że jak ja bym była szefem to wszystkie bym pozwalniała. Jeżeli ktoś lubi pracę z klientem, to ja najbardziej polecam i nie słuchajnie tych opini powyżej pewnie piszą je osoby ktore nic nierobiły i sie obijały i dlatego zostały zwolnone. Żal mi, że niedługo z powodów osobistych będę musiała odejść z tej firmy. P.S PODSTAWOWE WYKSZTAŁCENIE? u nas na salonie wszystkie dziewczyny łącznie z kierowniczką są w trakcie albo po wyższych studiach!!! :/
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.