Moja Droga.
Z tego co zrozumialam, to miałaś na prawdę przykre doświadczenia ze swoimi kierownikami w tej firmie... szkoda, że nie napisałas z czego one wynikały. W takich sytuacjach nie tylko jedna strona jest winna. Ja tez pracuję w Quazi już ponad rok. Nie sądzę, żeby Dyrektorowi chciałao się czytać uwagi na temat wszystkich pracowników ze wszystkich 30 sklepów. Z tego co wiem to premię przyznaje ci kierownik i nikt go nie pyta dlaczego dostałaś więcej lub mniej.Albo na nią zasłużyłaś albo nie. Dodatkowo istnieje coś takiego jak premia przyznawana w zależności od wysokości zrealizowanego planu miesięcznego i tej też Dyrektor nie może wam po prostu zabrać. Fakt jest taki, że od jakiegoś czasu plany miesięczne są bardzo wysokie, ale przecież były takie miesiące, w których robiłysmy ponad 100%. Czemu nie pochwaliłaś się jakie wtedy były wypłaty?
W moim salonie wszyscy mają średnie i wyższe wykształcenie, dziewczyny studiują zaocznie. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra. Jeśli chodzi o zmiany w grafiku, to nigdy nie było u nas żadnego problemu z zamianami, potrafimy się ze sobą dogadać i nie sądzę, żeby to był problem, którym musiałby zajmować się dyrektor.
Nie wiem także jakim cudem miałyście aż tak duży brak towaru po pięciu miesiącach??? Jest to dla mnie tym większe zaskoczenie, że inwentaryzacja jest przeprowadzana raz do roku ( a nie co 5 miesięcy). Widocznie miałyście jakiś wewnętrzny problem, bo u nas nawet w jednej trzeciej nie było takiego braku po roku.
Do tej pory nie miałam też problemu z wyplatą pieniędzy za nadgodziny. Moje koleżanki z pracy też się na to nie skarżyły.
A już na prawdę rozbawiło mnie to, że musisz sie użerać z klientkami. owszem też miałam kilka niemiłych sytuacji, ale myślę, że dużo zależy od twojego podejścia do klienta i twojej reakcji na jego agresję. Chyba jeszcze nie zdażyło mi się abym musiała komuś tłumaczyć co łączy Quazi z ccc i Boti.
To tak w skrócie... Pozdrawiam.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.