Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

    jak wycenić swoją pracę

    IP: *.chello.pl 19.06.09, 18:43
    Witam!
    Znalazłam pracę dorywczą polegającą na komponowaniu menu, a właściwie
    wymyślaniu co miesiąc kilku smaków kanapek, kilku sałatek, może jeszcze
    dodatkwo jakiś chłodnik czy ciastko miesiąca dla firmy cateringowej.
    Zleceniodawcy spodobały się moje przykładowe pomysły, więc teraz chce bym
    podała mu satysfakcjonującą mnie kwotę. Zrobiłam już wywiad wśród znajomych i
    mam rozbieżne pomysły. Jedni mówią o rozliczaniu ryczałtowym, inni o
    wynagrodzeniu współmiernym do efektów sprzedaży. Nikt natomiast nie jest w
    stanie podpowiedzieć mi jakiego rzędu są to kwoty. Podpowiedzcie proszę
    Obserwuj wątek

    Popularne wątki

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

    Nakarm Pajacyka