Dodaj do ulubionych

WIZA TYPU W-1

26.11.07, 20:02
Dostalem w tym roku wize do Kanady wielokrotnego wjazdu MULTIPLE W-1 WORKER na
okres 2 lat.
Z przyczyn rodzinnych musialem wrocic do Polski a tym samym zerwalem
kontrakt.Czy na tego typu wizie bez wskazania Pracodawcy moge wrocic do Kanady
i szukac innego nowego pracodawcy czy tez bede najpierw musial znalezc firme
ktora mnie zatrudni i wystawi mi kontrakt ktory bede mogl pokazac przy
wjezdzie do Kanady?
Prosze o jaka kolwiek wskazowke
Pozdrawiam
Edytor zaawansowany
  • 26.11.07, 20:52
    Dziekuje Sylwek07
    Rozumiem co wiec moge, czy latwiej bedzie mi znalezc jakiegos pracodawce jesli
    posiadam ten rodzaj wizy?
    A tak w ogole to Pozdrowienia dla Vancouver
  • 27.11.07, 04:50
    Sprawdz swoj dokument imigracyjny, ten ktory dostales na lotnisku
    wjezdzajac do Kanady, tam jest napisane czy mozesz pracowac tylko u
    konkretnego pracodawcy czy tez np u roznych pracodawcow, ale w
    konkretnym zawodzie. To drugie tez jest mozliwe, w razie
    watpliwosci skontaktuj sie z ambasada.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.