Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Małopolskie   Oświęcim   Imprezy w Oświęcimiu

Imprezy w Oświęcimiu

Autor: Gość: Natalia IP: *.183.218.232.dsl.dynamic.t-mobile.pl 15.12.11, 12:43
Spotkanie autorskie z Pawłem Olearczykiem – autorek książki „Nie pytaj mnie o Rose”

W niedzielę 18.12.2011 r. o godzinie 18.00 zapraszamy Państwa na spotkanie autorskie z Pawłem Olearczykiem – pisarzem, może jeszcze nieznanym szerszej publiczności, ale za to bardzo obiecującym.
Paweł jest kęczaninem. Ukończył Liceum im. M. Dąbrowskiej w Kętach, obecnie studiuje. We wrześniu tego roku wydał książkę pt. „Nie pytaj mnie o Rose”.
„Nie pytaj mnie o Rose” nie jest kolejnym internetowym love story. To szalona, pełna humoru i niewiarygodnych zwrotów akcji opowieść o sile fascynacji, upartym poszukiwaniu szczęścia i o tym, jak Sieć kształtuje sposób naszego myślenia.
Każdego, kto chciałby spotkać kęckiego pisarza, kupić jego książkę (z autografem albo i bez) lub posłuchać jej fragmentów, zachęcamy do pojawienia się 18-tego o 18-stej w Układzie.

Tekst linka

POLECAM!!!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Imprezy w Oświęcimiu - Gość: Natalia 15.12.11, 12:43

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.