Witam wszystkich sąsiadów! Proszę o zwrócenie uwagi na panią ,która chodzi ze swoim pieskiem po osiedlu nie jest to nic dziwnego bo na spacery trzeba chodzić. Piesek średniej wielkości długa biała sierść coś w rodzaju ,,polskiego owczarka nizinnego,, - nie jestem znawcą ras. Pani dziś około 13.30 wyszła z pieskiem na spacer przyszła pod blok H klatka 1 stała i rozglądała się czy nikt nie widzi pies nasrał około 2 metrów od pojemnika na woreczki papierowe służące do zbierania tych gówien pani ubrana w kaptur jak prawdziwy kibol albo z zimna albo żeby jej nikt nie poznał. W pewnej chwili z klatki 1 wyszedł jakiś gość pani go widząc podeszła do pojemnika na psie kupy nachyliła się ale gdy gość koło niej przeszedł dała spokój i szybko poszła z pieskiem w kierunku placu zabaw a gówno zostało samo nie posprzątane! GRATULACJE mam nadzieje że po drodze do domu pani nie nawaliła sama gdzieś na placu dla dzieci. Woreczki oczywiście były w pojemniku!!! kochana mam nadzieje że to przeczytasz lub ktoś ci przekaże i przyjdziesz zabierzesz zgubę a jak nie to za dwa dni umieszczę na forum twoje zdjęcia które ci zrobiłem w trakcie tej akcji przez okno. A i jeszcze jedno obiecuję że po dwóch dniach założę rękawiczki wezmę to i wytrę o drzwi od twojego mieszkania a przez ten czas ustalę gdzie mieszkasz! Jak można być taką świnią (obserwuj drzwi )
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.