Witam.....
13 września ściągam aparat (góra). Zapytałam ile mnie taka wizyta będzie kosztować i otrzymałam odpowiedź że 250 zł.
Dopytywałam również o aparat retencyjny i jakoś kompletnie mi wyleciało z głowy zapytać co obejmuje podana mi kwota.
Przeglądałam forum i Pan Ortodonta wypowiedział się że zajmuje to około 30 minut i w tym jest polerowanie i czyszczenie....
Możecie sie wypowiedzieć jak to było w Waszym przypadku? Co komu robiono w trakcie zdejmowania? Oczywiście ściąga sie zamki ale czy np każdy z Was miał piaskowane zęby? Czy czyszczone z osadów? bo zastanawiam sie czy nie powinnam się do tego jakoś przygotować.
Co myślicie o cenie?
Co do aparatu retencyjnego.... ze względu na jednego zęba (musze zrobić korone) wybrałam aparat taki wkładany z drucikami (nie wiem jak wytłumaczyć).... cena za ten aparat to 350 zł.
Nie zrobiono mi wycisków więc sie zastanawiam czy moge być bez aparatu np tydzień czy dwa bo w końcu ileś trwa zrobienie retencjnego....
Z góry dziękuje za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.