Witam
Od kwietnia br jestem posiadaczka aparatu na gorze a od pazdziernika - dolnego. Niestety w moim przypadku musialam usunac wszystkie czworki. Przed zalozeniem aparatu obawialam sie widocznych szpar po ekstrakcjach jednak juz po zalozeniu aparatu zeby zaczely sie przesuwac tak, ze powstaly szpary miedzy jedynkami i dwojkami a aktualnie miedzy dwojkami a trojkami. Oczywiscie jest to dla mnie stresujace gdyz te szpary niestety bardzo rzucaja sie w oczy moim rozmowcom pytajacym czesto czy musialam usunac kolejne zeby...!!!???Czy to normalne ze zeby tak ' wedruja ' i czy nie ma ryzyka, ze szpary pozostana. Niestety moj ortodonta malo rozmownym lekarzem sie okazal - na kazde moje pytania odpowiada, ze tak ma byc....i juz!!!!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.