Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Społeczeństwo   Towarzyskie   Świat wg Singli   Wesoły 35-...

Wesoły 35-latek, kobieta 30-40 poszukiwana

Autor: mc3445 03.04.11, 03:51
Mam 35 lat, mieszkam w Wawie. Jestem pogodnym facetem, podobno bardzo całkiem do rzeczy, sumarycznie nieźle sobie radzę w życiu z jednym wyjątkiem…. niedawno opuściła mnie kobieta, po kilku letnim związku z którym wiązałem duże nadzieje.

Przetrwałem już okres żałoby, ale czuje się dosyć samotny. Mam co prawda trochę znajomych ale wszyscy to raczej zabiegane pary z dziećmi, budowami domów w toku itp.

Piszę tutaj, bo portale randkowe jakoś mnie odstraszają.

Mam trochę za dużo czasu z którym nie bardzo wiem co począć, chętnie poznałbym jakąś kobietę 30-40 lat w podobnej sytuacji (która wie co znaczy „kolejny samotny wieczór”wink w celu niekoniecznie od razu zobowiązującej znajomości. Chciałoby się z kimś pogadać, pochatować, albo gdzieś wyjść.

Mój email: mc3445@gazeta.pl
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.