Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Społeczeństwo   Towarzyskie   Świat wg Singli   refleksje ...

refleksje 'starych' forumowiczów ;)

Autor: dzika_zdzicha 30.07.11, 09:44
hej, żyjecie jeszcze? wink jeśli tak, podzielcie się refleksjami na temat forum i stanu singielskiego.
zacznę:
- internet to nieodpowiednie miejsce by poznać kogoś sensownego
- ciągle wywierana jest presja społeczna by kogoś mieć i współczuję tym, którzy jej ulegają
- wiele osób ma obsesję na punkcie swojego stanu taką, że nie umie lub nie chce o niczym innym rozmawiać, a tylko o tym jak kogoś poznać i jak 'zdobyć' (brzmi jak zdobywanie rzeczy)
- wygląd nie ma znaczenia dla powodzenia (albo zrobiłam się nagle piękna, w co nie wierzę big_grin), ale osobowość i pasje - tak

czy coś się zmieniło w Waszym postrzeganiu wyżej wymienionych? u mnie najbardziej zmieniło się to, że straciłam wiarę w 'poważny' związek i dlatego teraz koncentruję się na niepoważnym. wink żadnych zobowiązań, ślubów i dzieci - zamiast tego porozumienie intelektualne, emocjonalne i czysty fun. wink

ps. nowi też są mile widziani w tym wątku. smile
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.