Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Społeczeństwo   Towarzyskie   Świat wg Singli   "Pokolenie...

"Pokolenie singli"

Autor: dollq 28.09.11, 15:59
Mam 32 lata, jestem singielką, rok temu rozstałam się z mężczyzną, który zostawił mnie dla młodszej. Od tamtej pory próbuje ułożyć sobie życie na nowo.
Ostatnio przeczytałam ciekawy artykuł o tym, jaki jest singiel (sympatia.onet.pl/singles/singlesarticles/bardzo-nietypowy-polak,4856494,singles-detail.html). Mówią, że single dzielą się na tych szczęśliwych, z wyboru i tych nieszczęśliwych, porzuconych lub owdowiałych. Ja należę chyba do obu grup. Zostałam porzucona, ale potrafię docenić wolność i niezależność. Dobrze, że organizowane są takie akcje społeczne, jak „Pokolenie singli”. Czasem mam wrażenie, że zapomina się o nas samotnych…
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.