Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Społeczeństwo   Towarzyskie   Świat wg Singli   Towarzyszk...

Towarzyszka na wesele poszukiwana

Autor: easilymesser 03.10.11, 22:32
Towarzysze niedoli. Zdarzyła się rzecz niesłychana - mój kuzyn się żeni! Tak, tak, wiem, zdrajca! ja tez nie mogłem uwierzyć, ale nie o tym tu miałem. Otóż dziewczyna, z która mieliśmy udawać, że się radujemy z tego wydarzenia o nieprzewidywalnych skutkach, nie będzie mogła mi towarzyszyć, a pozostało mi 2 tygodnie na znalezienie sympatycznej, w wieku 25-32 lata, nie wyższej niż 175 cm partnerki, która byłaby w stanie wytrzymać te kilka godzin w moim towarzystwie, stąd moja odezwa do Was. Jeśli to czytasz i masz wolny weekend 15.10 a chciałabyś pomóc zatwardziałemu singlowi o szelmowskim uśmiechu, napisz mi maila, a postaram się wyłuszczyć szczegóły. Dzięki!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.