Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Społeczeństwo   Towarzyskie   Świat wg Singli   Czy ja jes...

Czy ja jestem nienormalna..?!!!

Autor: lippy100 15.10.11, 21:43
Tak, jestem. Pytanie było retoryczne.
I tak sobie myślę, czyż to nie wspaniale być singlem ? smile Jestem niezależna, samowystarczalna, mam do kogo wracać do domu, mam również ów "dom", ciepełko, piżamkę, kubek gorącej herbaty, kołderkę, balkon i góry za oknem... Czego mogłabym chcieć więcej...?

Czy ja jestem nienormalna, że lubię - autentycznie lubię - swoje singielstwo ? Kocham wolność, jak niemal nic innego na świecie, a dzięki temu nikt niczego mi nie narzuca. Mogę robić dowolnie, co tylko chcę, nikt nie rzuca mi skarpetek w łazience, ani nie zostawia okruchów na blacie smile Mogę się spakować i jechać gdzie- i dokąd - oczy poniosą.
Tylko dlaczego koleżanki z żalem spoglądają mówiąc "jeszcze sobie kogoś znajdziesz"...?!!

A po chol..rę mi garb, wobec którego musiałabym mieć zobowiązania ?
Narośl, zabierająca moją wolność ? A po kiego ...?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.