Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Społeczeństwo   Towarzyskie   Świat wg Singli   rzucam świ...

rzucam świat singli;)

Autor: losniespodziankos 17.10.11, 23:08
Dobra starczy tej samotności, już 2 lata i czas znów spróbowaćsmile
Mam 39 lat, jestem z odzyskusmile, wygladam na młodszego i ponoć jeszcze się niezle trzymam haha ale nie mam zielonego pojącia gdzie poznać kogośsmile Śmieszne co?wink może dla niektórych osób będzie takie, ale ja się przekonałem że to nie takie proste. Mimo że czasem widzę zainteresowanie kobiety w wieku ok 30 lat jakoś srednio reagują na zaczepki na ulicy. Knajpa to raczej miejsce nastolatek próbujących robić z siebie 20+. Ktoś powie portal randkowy ale co mnie bardzo dziwi, kobiety często postrzegają facetów jako gości szukajacych latwego sexu, a jak na dodatek na zdjeciu jeszcze jakoś wygląda to tymbardziej podejrzany typsmile Siłownie, basen, kino przerabiałem ale tu jeszcze nie więc? smile

--
przeszłość już była, przyszłość jest nieodkryta a teraźniejszość jest darem
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.