Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Spo³eczeñstwo   Towarzyskie   ¦wiat wg Singli   Klub w Waw...

Klub w Wawie, gdzie moge pojsc samemu, bez obaw ..

Autor: cosmopolitan.blood.loss 04.12.11, 19:10
... wmieszac sie w tlum i dobrze sie bawic smile

czyli idac dalej:

tam, gdzie nie bedzie wiele tzw. grup przyjaciol, paczek, par, zamknietych w swoim gronie, itd. gdzie bedzie wiecej WOLNYCH ludzi. nie chodzi mi o poznawanie i na sile zagadywanie do nowych ludzi, bo nie po tam ide. chce po prostu potanczyc sobie i w tlumie mi to lepiej wychodzi big_grin
moze podam jeszcze wiek - 27 lat - bo na impreze gimnazjalistow / licealistow nie chce trafic smile choc czuje sie mlodo.

noi o ktorej godzinie przyjsc ?

moje doswiadczenia narazie to jedynie UNDERGROUND i HYBRYDY... coz w sobote to do 24 byly zupelne pustki na parkiecie i musialem pojezdzic sobie z nudow metrem + podpierac sciane (ale moze byla wiosna-lato, wiec mniej ludzi ?).

aha, zeby nie bylo - jestem z Krakowa i tam mam porownanie, mam dziesiatki klubow, gdzie tak po prostu mozna sie przejsc samemu do nich i nic zlego sie nie dzieje smile ale tam sa kamieniczki wiec troche mniejsze salki = wiekszy scisk.
Poleæ znajomemu Powiadomienie zosta³o wys³ane
Poleæ tê wypowied¼ znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Poka¿ wszystkie

Wysy³aj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby upro¶ciæ zarz±dzanie powiadomieniami zaloguj siê lub zarejestruj siê.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane w±tki

Zaloguj siê

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±. Regulamin.